Megható videóval emlékeznek Vágó Istvánra

Megosztás

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke egy Facebook-videót osztott meg a népszerű televíziós műsorvezető életútjáról. 

Szombaton reggel érkezett a hír: meghalt Vágó István. A népszerű televíziós műsorvezető, szerkesztő, a hazai televíziós kvízek legsikeresebb alakja, a Szkeptikus Társaság alapító tagja, a Demokratikus Koalíció tagja 74 éves volt. A magyar közvéleményt megrázta a váratlan halálhír. Sokan a közösségi médiában búcsúztak Vágó Istvántól.

Gyurcsány Ferenc a minap már egy hosszú posztban búcsúzott, vasárnap pedig egy videót osztott meg a közösségi oldalán, amely Vágó István munkásságának ikonikus pillanatait foglalja össze. A felvétel érdekessége, hogy a televíziós időszakának kora éveitől kezdve a Legyen Ön is milliomos! című műsor indulásának pillanatán át a Demokratikus Koalíción belüli munkájáig, számos fontos eseményt tartalmaz.

Nyomot hagytál az e világban. Lelkünkben, szívünkben. Fájdalmas, hogy elmentél.” – írta Gyurcsány Ferenc

Vágó Pistára emlékezünk | Nyomot hagytál az evilágban. Lelkünkben, szívünkben. Fájdalmas, hogy elmentél. | By Gyurcsány Ferenc | Facebook

11K views, 488 likes, 21 loves, 165 comments, 171 shares, Facebook Watch Videos from Gyurcsány Ferenc: Nyomot hagytál az evilágban. Lelkünkben, szívünkben. Fájdalmas, hogy elmentél.

„Voltak, kik szinte üldözték”

Gyurcsány Ferenc a szombati posztjában többek közt arról írt hogy a népszerű televíziós műsorvezetőt „bántották dolgok. Hogy voltak, kik szinte üldözték. Mert a támadók szerint aki külkereskedő volt az átkosban, az biztos jelentett is, mert a Legyen Ön is milliomos!-ban ő pontosan tudta előre a pontos válaszokat – gyötörték hazugul. Nincs okunk megbocsátani nekik. Ez Pista dolga lehetne, de most már ez is a sírba vész”. 

A Demokratikus Koalíció elnöke ebben kitért arra is, hogy Vágó István nyomot hagyott az e világban. „Lelkünkben, szívünkben. Fájdalmas, hogy elmentél” – fogalmazott.

Forrás: Index.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek